با توجه به ارزش کلکسیونری تمبر انجام می‌شود

تولید تمبرهای طلا و نقره+ عکس

عصر اعتبار- شرکت پست برای نخستین بار تولید تمبرهای طلا و نقره را آغاز کرده است؛ این تمبرها مانند تمبرهای یادبود جنبه کلکسیونری دارند و به تعداد محدود تولید می‌شوند.

شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸:۰۰

تولید تمبرهای طلا و نقره+ عکس

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از فارس، امسال برای نخستین بار شرکت پست با هدف حفظ  و انتقال میراث غنی فرهنگی کشور و با توجه به نقش تمبر در این زمینه، تولید تمبر در قالب مشخص و با استفاده از آلیاژ فلزات گرانبها نظیر طلا و نقره را در دستور کار قرار داده است.

متقاضیان باید به ازای درخواست هر قطعه تمبر طلا با بسته بندی معمولی با احتساب مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 2 میلیون و 113 هزار و پانصد ریال و با بسته بندی فاخر طلاکوب مبلغ 2 میلیون و 513 هزار و پانصد ریال به باجه پستی پرداخت کنند.

این مبالغ در خصوص تمبرهای نقره با بسته بندی فاخر نقره کوب مبلغ یک میلیون و 509 هزار ریال و با بسته بندی معمولی مبلغ یک میلیون و 209 هزار ریال است که هنگام ثبت نام و درخواست به صورت نقدی اخذ می‌شود.

نخستین تمبر طلا و نقره تولید شده منقوش به تصویر امام خمینی (ره) بوده است.

درباره نقش تمبر طلا و نقره بعدی هنوز اعلام نشده است.

نظر به اینکه تمبرهای تولیدی طلا و نقره نظیر تمبرهای یادبود است، از این رو  تولید آنها قابل تجدید نیست و از این رو جنبه کلکسیونری پیدا می‌کند که این امر باعث افزایش قیمت آن به علت محدودیت در تولید خواهد شد.

همچنین با توجه ارزش مضاعف آن نسبت به سایر اقلام، این محصول انحصاری شرکت پست نزد کلکسیونرهای تمبر از جذابیت خاصی برخوردار است.

تمبرهای درخواستی با سرویس پست پیشتاز و با بیمه اظهار شده به آدرس های ارایه شده توسط متقاضیان ارسال و تحویل می‌شوند.

جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر اعتبار ( https://telegram.me/asretebar ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب ها

تمبر طلا
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا