عصر بازار

مدیر شعب بانک مسکن استان فارس اعلام کرد:

پرداخت ۶۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ساخت در استان فارس

عصر اعتبار- مدیر شعب بانک مسکن استان فارس از پرداخت شش هزار میلیارد ریال تسهیلات ساخت در استان فارس از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

پرداخت ۶۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ساخت در استان فارس
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار»، علی کمالی با بیان اینکه ساخت و ساز و عرضه مسکن متوقف نشده است گفت: امسال تاکنون شش هزار میلیارد ریال تسهیلات ساخت به سازندگان استان فارس پرداخت شده که این موضوع بیان گر این است که ساخت و ساز مسکن همچنان در حال تداوم است.
    وی ادامه داد: به طرق مختلف به انبوه‌سازان استان گفته شده است که برای همراه‌کردن عرضه و تقاضای مسکن، باید انبوه سازان متناسب با تقاضای بازار به تولید مسکن بپردازند.
    کمالی با اشاره به اینکه مانند سراسر کشور، در استان فارس شاهد رکود بازار مسکن هستیم خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 80 درصد تقاضا از سوی خانه اولی هاست که بیشتر از قشر متوسط هستند.
    وی با تاکید بر اینکه مابقی تقاضا در بازار به واحدهای لوکس و بزرگتر تعلق دارد که این سهم نسبت به گذشته کاهش یافته است ادامه داد: در حال حاضر مسکن به یک کالای مصرفی تبدیل شده و سوداگری مهار شده است.
    مدیر شعب بانک مسکن استان فارس با اشاره به عملکرد صندوق پس انداز مسکن یکم در این استان توضیح داد: فقط در سال جاری بالغ بر هفت هزار نفر برای دریافت تسهیلات از صندوق پس انداز مسکن یکم ثبت نام کرده اند.
    کمالی درباره فرایند پرداخت نیز توضیح داد: با توجه به اینکه تعداد افراد متقاضی که در سال گذشته در این صندوق ثبت نام و افتتاح حساب کرده اند تعداد بسیار کمی است، پرداخت تسهیلات 60 و 40 میلیون تومانی صندوق پس انداز مسکن یکم تا کنون زیاد نبوده است اما پیش بینی می کنیم سال آینده با حجم پرداختی ها بسیار افزایش یابد.
    وی با اشاره به تسهیلات طبقه بندی شده انبوه سازی گفت: به جز دو پروژه زیر 10 واحدی که از تسهیلات مربوط به صنعتی سازی و استفاده از فناوری های نوین استفاده کرده اند، مابقی پرداخت ها تسهیلات خود را در قالب سنتی سازی دریافت کرده اند.
    مدیر شعب بانک مسکن استان فارس در پایان درباره دلیل عدم استقبال از تسهیلات صنعتی سازی و فناوری های نوین عنوان کرد: هزینه استفاده از فناوری های نوین بیشتر از سنتی سازی است و مستقیماً به سازنده منتقل می شود و به همین دلیل شاهد استقبال ضعیف‌تر سازندگان از تسهیلات فناوری های نوین هستیم.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو