عصر بازار

بانک دی در عرصه بانکداری اسلامی گام های موثری برداشته است

عصر اعتبار- در این جلسه که با ریاست محمدرضا قربانی- مدیرعامل بانک- تشکیل شد موضوع تبیین چارچوب نظارت شرعی در موسسات اعتباری و بانک ها مورد بررسی قرار گرفت.

بانک دی در عرصه بانکداری اسلامی گام های موثری برداشته است
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار»، در این جلسه قربانی با اشاره به سابقه فعالیت شورای فقهی در بانک دی اظهار کرد: بانک دی جزو اولین بانک‌هایی است که وارد این عرصه شده و قدم های موثری برداشته شده است.
    وی با تاکید به اینکه اجرای صحیح عقود را می توان از طریق آموزش صحیح و اصلاح روش ها و فرایندها دنبال کرد، برگزاری منظم و منسجم جلسات شورای فقهی را خواستار شد.
    قربانی حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسویان را فرصتی مغتنم برای بانک دی دانست و تاکید کرد که ایشان همیشه منشاء خیر و اثر در نظام بانکی بوده اند و می بایست از وجودشان بیش از پیش بهره گرفت.
    مدیرعامل بانک دی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده ازسوی دکتر محمدرضا مردانی و همکاران ایشان در مرکز مطالعات و توسعه بانکداری اسلامی، ابراز امیدواری کرد که این شورا همچنان سودمند و چه بسا سودمند تر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد. در ادامه جلسه دکتر مردانی، مشاور بانکداری اسلامی مدیرعامل، به ارائه گزارشی از عملکرد شورای فقهی از زمان تشکیل پرداخت و با معرفی مرکز مطالعات و توسعه بانکداری اسلامی و تشریح اقدامات انجام شده در دوره های مدیریتی پیشین بانک، حمایت و توجه روز افزون اعضاء جدید هیات مدیره بانک را خواستار شد.
    در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسویان با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای آموزش صحیح اصول و چارچوب های موضوعه معاملات در شریعت اسلام ، به وضعیت جدید شورای فقهی در بانک مرکزی و تثبیت این شورا در ساختار بانک مرکزی پرداخت.
    او خاطر نشان کرد که بانک مرکزی در حال حاضر به دنبال ایجاد ساز و کار نحوه تعامل شورای فقهی آن بانک با بانک های عامل است. مشاور فقهی مدیرعامل بانک دی تصریح کرد: مهمترین دغدغه در حال حاضر این است که شورای فقهی بانک مرکزی به طریقی طراحی و سازماندهی شود که به هیچ وجه دخالتی در اجرا نداشته باشد.
    وی در پایان با تشریح مدل نظارت شرعی بومی که توسط انتشارات پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی تحت عنوان نظارت شرعی بر بانک ها و موسسات مالی اسلامی به چاپ رسیده است از تمامی مدیران و صاحبنظران موضوعات بانکی در بانک دی دعوت کرد که دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در زمینه مدل مذکور ارائه کنند.
    در بخش پایانی سایر اعضاء هیات مدیره جدید بانک ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در مرکز مطالعات و توسعه بانکداری اسلامی بانک دی، بر تقویت و توسعه فعالیت های بانکداری اسلامی تاکید ورزیدند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی