عصر بازار

فدرال رزرو:

بدهی‌ خانوارهای آمریکایی به بیش از ۱۴ تریلیون دلار رسید

عصر اعتبار- طبق اعلام فدرال رزرو خانوارهای آمریکایی در سه ماه پایانی ۲۰۱۹ مجموعا ۱۹۳ میلیارد دلار بدهکار شده‌اند که عمده دلیل آن افزایش وام‌های مسکن بوده و در نتیجه مجموع بدهی‌ به رکورد ۱۴.۱۵ تریلیون دلار رسید.

بدهی‌ خانوارهای آمریکایی به بیش از ۱۴ تریلیون دلار رسید
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایبِنا، بانک مرکزی آمریکا در گزارش سه ماهانه خود در مورد بدهی‌های مردم اعلام کرد که مانده بدهی های وام های رهنی با 120 میلیارد دلار افزایش به 9.56 تریلیون دلار رسیده است. روند اعطای تسهیلات وام رهنی تحت تاثیر از افزایش وام جایگزین (وام رهن) در این دوره 752 میلیارد دلار افزایش داشته و به بالاترین حد خود از سه ماهه چهارم سال 2005 تاکنون، رسیده است.

    وام دانشجویی نیز در یک چهارم پایانی سال با افزایش 10 میلیارد دلاری همراه بوده که در مقایسه با پنج سال پیش سرعت کمتری داشته است. با این حال، براساس یافته های محققان، مجموع وام‌های دانشجویی که به رقم چشمگیر 1.51 تریلیون دلار رسیده، می تواند مانع از آن شود که مصرف کنندگان جوان برای خود اعتبارسازی کنند.

    بدهی‌های کارت‌های اعتباری که به طور معمول در سه ماه پایانی سال به دلیل هجوم مردم به بازار برایخریدهای تعطیلات افزایش می باید، 46 میلیارد دلار افزایش پیدا کرده که به گفته اقتصاددانان از رقم معمول بالاتر است.

    «ویلبرت فن در کلاو» معاون ارشد فدرال رزرو در بیانیه ای اعلام کرد: روند اعطای وام مسکن شامل وام جایگزین در یک چهارم پایانی سال به شکلی چشمگیر افزایش یافته است و سرعت اعطای وام خودرو در سرتاسر سال همچنان با شتاب انجام گرفته است.

    داده‌ها نشان می‌دهد که تاخیر در پرداخت وام در میان افرادی که از طریق کارت اعتباری اقدام به خرید کرده اند از سال 2016 به طور یکنواخت و به ویژه در بین دارندگان جوان تر کارت های اعتباری افزایش یافته است.

    همچنین بازپرداخت چیزی در حدود 2.36 درصد از وام‌ها در سه ماهه پایانی سال بیش از 90 روز تاخیر داشته است؛ این رقم در سه ماهه سوم سال 2.27 درصد بود. اجراییه های سند رهنی متناسب با استانداردهای سنتی نیز همچنان پایین باقی ماند. با این حال، تاخیر بازپرداخت به شکلی چشمگیر در کارت‌های اعتباری، وام های خودرو و وام‌های دانشجویی دیده می‌شود.

    اقتصاددانان فدرال رزرو می‌گویند افزایش تاخیر در بازپرداخت وام‌ها در میان وام گیرندگانی که در 20 یا 30 سالگی به سر می‌برند، می تواند به بهره بالای وام دانشجویی مربوط باشد که در نتیجه باعث می‌شود آنها نتوانند بدهی خود را تسویه کنند.

    فن در کلاو در یک گفت‌وگو گفته است: زمانی که اقتصاد قوی است طبیعتا نباید انتظار چنین چیزی را داشت، مگر آنکه استانداردهای اعطای وام تغییر کند. علاوه بر این، شاید اقتصاد کلی قوی باشد اما برخی از قشرها و گروه های زیرمجموعه به ویژه قشر جوان به اندازه کافی از این اقتصاد قدرتمند بهره مند نمی‌شوند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو