عصر بازار

مدیرعامل بیمه دی در پنل تخصصی بیمه در حاشیه سومین کنفرانس ملی مدیریت بحران :

برنامه ششم توسعه ،فرصت مغتنمی برای اتصال بیمه گران به سایر نهاد های حاکمیتی

عصر اعتبار- طی یک پنل تخصصی که در حاشیه سومین کنفرانس مدیریت بحران، علی اکبر اولیا دبیر کل سندیکای بیمه گران، سید مجید بختیاری مدیرعامل شرکت بیمه دی، یونس مظلومی مدیر عامل بیمه رازی و رضایی مدیر بیمه های آتش سوزی بیمه ایران به بررسی لزوم افزایش وزن بیمه ها در مدیریت ریسک پرداختند.

برنامه ششم توسعه ،فرصت مغتنمی برای اتصال بیمه گران به سایر نهاد های حاکمیتی
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار»، مهندس بختیاری با اشاره به لزوم شکل گیری هم افزایی و تعامل در مثلث حاکمیت، صنعت بیمه و جامعه بزرگ بیمه گذاران افزود: در صورتی که این تعامل شکل بگیرد روند بهبود ضریب نفوذ بیمه ارتقا خواهد یافت.
    مدیرعامل شرکت بیمه دی برنامه ششم توسعه را فرصت مغتنمی برای حضور صنعت بیمه و اتصال بیمه گران با سایر نهاد های حاکمیتی دانست و گفت : باید از ظرفیت های بیمه در برنامه های بالادستی استفاده شود.
    دبیرکل سندیکای بیمه گران نیز در این پنل تخصصی اظهار داشت: آمارها نشان می دهد بلایای طبیعی روند افزایشی داشته است و در این میان حوادث غیرمترقبه نیازمند پوشش های بیمه ای است.
    وی افزود: دولت سالانه 5 درصد از اعتبارات کشور که معادل 260 میلیارد تومان است را بابت جبران خسارت و پیشگیری هزینه می کند و ضرورت دارد این مبلغ را برای تشویق مردم به بیمه شدن هزینه کند تا پوشش های بیمه ای افزایش یابد و خسارت ها در کل اقتصاد کاهش پیدا کند.
    یونس مظلومی مدیرعامل بیمه رازی و عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه به ضرورت داشتن پوشش اتکایی مناسب اشاره کرد و عنوان داشت: حتی بیمه ایران نیز که شرکت بیمه دولتی محسوب می شود در صورتی که یک فاجعه غیر منتظره مانند زلزله در تهران رخ دهد نمی تواند خسارات ناشی از ان را پرداخت کند چه برسد به بیمه های کوچکتر که در این راستا توجه بیمه گران به پوشش اتکایی مناسب اهمیت بسزایی دارد.
    در ادامه این پنل تخصصی رضایی مدیر بیمه های آتش سوزی بیمه ایران با بیان فاصله فاحش کل گردش پرتفوی صنعت بیمه در مقایسه با صنعت بانکداری اظهار داشت: در صنعتی که نحوه نرخ گذاری حق بیمه و پرداخت خسارات را دولت تعیین می کند با توجه به اینکه بیش از 60 درصد پرتفوی را درمان و ثالث تشکیل می دهد که نرخ گذاری دستوری دارد نمی توان انتظار ارتقا داشت چرا که این نحوه عملکرد با تجارب جهانی متفاوت است.
    به گفته وی تا چند سال پیش رشته آتش سوزی 4 درصد پرتفوی صنعت را تشکیل می داد این در حالی است که اکنون این سهم رو به کاهش است و شاید چند سال دیگر کاملا محو شود.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر اعتبار  ( https://telegram.me/asretebar ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی