عصر بازار

برنامه‌های جدید برای مبارزه با ورود و خروج قاچاقی طلا

عصر اعتبار- قاچاقچیان مهم‌ترین بهانه قاچاق طلا را "افت ارزش پول ملی" عنوان می‌کنند و با وجودی که نرخ طلا، جهانی است تعیین قیمت آن در داخل و بر اساس ارز صورت می‌گیرد که باعث می‌شود طلا در ایران ارزان‌تر باشد و قاچاقچیان انگیزه پیدا کنند با خارج کردن طلا و فروش آن در خارج سود هنگفتی به دست آورند که در این زمینه یکی از مسئولان ستاد مبارزه قاچاق کالا اعلام کرد: طرح‌هایی توسط این ستاد برای مبارزه با قاچاق طلا تصویب شده که با همکاری اتحادیه و مراکز مرتبط اجرایی می‌شود.

برنامه‌های جدید برای مبارزه با ورود و خروج قاچاقی طلا
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از ایسنا، علی‌اکبر پوراحمدنژاد‌ - رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه قاچاق کالا و ارز استان تهران - در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه شناسایی عیارهای مختلف طلا و نوع داخلی از خارجی آن بحث کاملا تخصصی است که اتحادیه مربوطه از طریق ستاد مبارزه با قاچاق و مراکز مربوطه این موضوع را رصد می‌کند، گفت: در کنار همه این‌ها مراکزی مثل سازمان صنعت، معدن و تجارت که بازرسی از صنوف را بر عهده دارد نظارت بر توزیع این کالاها را انجام می‌دهد و هر جا نشانه‌ای از ورود قاچاق مشاهده کند با آن برخورد خواهد شد.

    وی اظهار کرد: در بحث قاچاق طلا، اتحادیه مربوطه متولی و مدیریت این موضوع را به عهده دارد، چون یک بحث کاملا تخصصی است و هر فلزی که رنگ آن زرد است را نمی‌توانیم طلا تلقی کنیم.

    فروش طلاهای خارجی با وجود ممنوعیت واردات

    در این میان با وجود ممنوع بودن واردات مصنوعات طلا به کشور، شاهد فروش طلاهای ترکیه‌ای، هندی و ایتالیایی در بازار هستیم که در این زمینه رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا ضمن گلایه از بالا بودن میزان قاچاق طلا به کشور گفت: واردات مصنوعات طلا به کشور ممنوع است اما اکنون از پنج کشور ترکیه، تایلند، هند، هنگ‌کنگ و ایتالیا مصنوعات طلا به صورت قاچاق وارد می‌شود.

    به گفته عبادالله محمدولی، ترکیه در واردات مصنوعات طلا به کشور در رتبه اول قرار دارد و پس از آن شاهد واردات از کشورهای تایلند، هند، هنگ‌کنگ و ایتالیا هستیم که البته همه این واردات به صورت غیرقانونی انجام می‌شود.

    همچنین رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا مدعی است که بخشی از تولید‌کنندگان طلا توانسته‌اند از دانش و تکنیک‌های روز دنیا استفاده ‌کنند و خود را به تکنولوژی های جدید مجهز کنند ولی به دلیل رکودی که در بازار به دلیل تحریم داشتیم چالش‌هایی را شاهد بودیم و قاچاق مصنوعات طلا و جواهر مثل یک غده بدخیم این صنعت را دچار چالش هایی کرده است که اگر جلوی آن گرفته نشود تا جایی پیش می‌رود که این صنعت را از درجه اعتبار ساقط می‌کند.

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر اعتبار  ( https://telegram.me/asretebar ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی