در کدال منتشر شد؛

شفاف سازی “وتجارت” در خصوص بودجه سال مالی ۹۶

عصر اعتبار- مدیرعامل بانک تجارت با انتشار نامه ای در خصوص بودجه سال مالی ۹۶ این شرکت و همچنین مهم ترین عوامل موثر بر پیش بینی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ توضیحاتی ارایه داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایلنا؛ محمدابراهیم مقدم، در نامه ای خطاب به سهامداران این شرکت نرخ سود سپرده های سرمایه گذاری و مطالبات از دولت را به عنوان عوامل موثر بر پیش بینی اولین درآمد سال مالی ۹۶ عنوان کرد.

یادآوری می‌شود بانک تجارت با سرمایه ۴۵ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال در روز گذشته، نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی ۹۶ را مبلغ ۲۶۸ ریال زیان اعلام کرد؛ که نسبت به EPS سال جاری معادل ۱۸۸ درصد افزایش زیان را نشان می دهد.

"وتجارت" زیان خالص در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۶، را مبلغ ۱۲ هزار و ۲۳۹ میلیارد و ۱۹۷ میلیون ریال برآورد کرد؛ که نسبت به زیان خالص سال مالی جاری ۱۸۷ درصد افزایش زیان را نشان می دهد.

مدیرعامل بانک تجارت و دلایل این افزایش زیان را توضیح داد تا نماد این بانک آماده بازگشایی در روزهای آینده شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.