نیکوکار تهرانی پنج زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد

عصر اعتبار- هدیه ۳۰میلیون تومانی یک نیکوکار تهرانی، موجب آزادی پنج نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد آزاد شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، همزمان با روزهای پایانی سال، فرد نیکوکاری با واریز سی میلیون تومان به حساب این ستاد، بدهی ۵ نفر از زندانیان را پرداخت کرد.
این نیکوکار که خواست نامش فاش نشود، با تأسی به سیره ائمه اطهار(ع)، سی میلیون تومان به حساب ۱۴۱۴ نزد بانک تجارت به نام ستاد دیه نمایندگی استان تهران واریز کرد تا در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد سهیم باشد.
براساس این گزارش، با واریز این مبلغ به حساب ستاد دیه و پیگیری کارشناسان و پرداخت بدهی ۵ نفر از زندانیان واجد شرایط، مراجع قضایی حکم آزادی آنان را صادر کردند تا این افراد در روزهای پایانی سال نزد خانواده هایشان بازگردند.
خیرین و نیکوکاران می توانند با مراجعه حضوری به نمایندگی ستاد دیه استان تهران (تلفن تماس ۸۸۸۶۱۸۷۰) یا شماره گیری #۱۴۱۴*۷۳۳* از طریق تلفن همراه و یا شماره حساب ۱۴۱۴ نزد بانک تجارت، یاری رسان زندانیان نیازمند باشند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.