
عصر اعتبار- نرخ دلار در صرافیهای بانکی امروز (شنبه، ۱۰ مهرماه) در مقایسه با روز کاری گذشته (پنجشنبه، هشتم مهرماه) با ۲۵۳ تومان کاهش به ۲۷ هزار و ۶۴۲ تومان رسید.
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، قیمت فروش یورو نیز در ساعت 13 و 15 دقیقه امروز در مقایسه با روز کاری گذشته (پنجشنبه، هشتم مهرماه) 223 تومان کاهش یافت و 32 هزار و 271 تومان تعیین شد.
امروز قیمت خرید هر دلار 27 هزار و 95 تومان و نرخ خرید هر یورو نیز 31 هزار و 632 تومان بود.
علاوه بر این، نرخ خرید دلار در بازار متشکل ارزی 27 هزار و 476 تومان و نرخ فروش آن 27 هزار و 726 تومان اعلام شد.
نرخ خرید یورو در این بازار 31 هزار و 486 تومان و نرخ فروش آن نیز 32 هزار و 153 تومان اعلام شد.
همچنین در سامانه نیما در معاملات روز پنجشنبه، حواله یورو به قیمت 27 هزار و 1298 تومان فروخته و حواله دلار به قیمت 23 هزار و 540 تومان معامله شد.
بر اساس این گزارش، قیمت دلار در خردادماه وارد کانال 26 هزار تومان شد و چند روزی هم با نرخ 27 هزار تومان فروخته میشد و در این محدوده نوسان داشت، اما از ابتدای شهریورماه شاهد روند نزولی نرخ دلار و حتی ثبات در کانال 27 هزار تومان در صرافیهای بانکی بودیم. اما از اواخر هفته گذشته قیمت دلار حرکت آرامی به سوی کانال 28 هزار تومان داشت و در این محدوده داد و ستد شد؛ اما امروز قیمت دلار و یورو کاهشی شد.