
عصر اعتبار- قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی امروز (پنجشنبه ۷ دی) با افزایش ۵۰ هزار تومانی نسبت به دیروز، به ۲۹ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان رسید.
به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، هر قطعه سکه بهار آزادی طرح جدید امروز (پنجشنبه) بر اساس نرخ اعلامی اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، 29 میلیون و 550 هزار تومان معامله شد.
سکه بهار آزادی طرح قدیم با افزایش 100 هزار تومانی نسبت به روز گذشته با نرخ 26 میلیون و 100 هزار تومان داد و ستد شد.
امروز نیمسکه 15 میلیون و 500 هزار تومان، ربع سکه 10 میلیون و 500 هزار تومان و سکه گرمی نیز با نرخ پنج میلیون و 800 هزار تومان معامله شد.
امروز هر گرم طلای 18 عیار در بازار طلای تهران 2 میلیون و 505 هزار و 900 تومان داد و ستد شد.
بهای هر اُنس طلا نیز در روز جاری در بازارهای جهانی، نزدیک به 2 هزار و 78 دلار بود که نسبت به روز گذشته 13 دلار افزایش داشت.