عصر بازار

واریز تنها ۵۳ درصد از مبلغ پیش‌بینی‌شده منابع هدفمندسازی یارانه‌ها

عصر اعتبار- گزارش دیوان محاسبات کشور از عملکرد ۱۱ماهه منابع در سال ۱۴۰۳ از تحقق تنها ۵۳ درصد مبلغ پیش بینی شده هدفمندسازی یارانه ها حکایت دارد.

واریز تنها ۵۳ درصد از مبلغ پیش‌بینی‌شده منابع هدفمندسازی یارانه‌ها
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصراعتبار» به نقل از مهر، ارزیابی این نهاد نظارتی از عملکرد 11 ماهه منابع در سال 1403 بیانگر این است که شرکت‌های تأمین‌کننده منابع هدفمندسازی یارانه‌ها، تنها 53 درصد از مبلغ پیش‌بینی‌شده را واریز کرده‌اند.

    بر اساس این گزارش، شرکت پالایش و پخش 81 درصد، شرکت ملی گاز 54 درصد و شرکت ملی نفت 50 درصد از تعهدات خود را انجام داده‌اند.

    همچنین مبلغ 326 همت از تعهدات تأمین منابع هدفمندی یارانه‌ها تحقق نیافته و خزانه‌داری کل، مبلغ 269 همت از منابع عمومی و تنخواه خزانه را برای جبران هزینه‌ها به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت کرده است.

    دیوان محاسبات کشور در راستای انضباط مالی و تسویه تنخواه پرداختی، بر انجام تعهدات شرکت‌های مربوطه تاکید دارد.

     

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو