عصر بازار

مدنی زاده: صنعت بیمه باید به سمت توسعه اقتصاد دیجیتال حرکت کند

عصر اعتبار- وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه توسعه اقتصاد دیجیتال یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، گفت: چاره ای نداریم که در صنعت بیمه به سمت پذیرش تحول دیجیتال حرکت کنیم.

مدنی زاده: صنعت بیمه باید به سمت توسعه اقتصاد دیجیتال حرکت کند
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، سید علی مدنی زاده روز سه شنبه در سی و دومین همایش بیمه و توسعه با بیان این مطلب ادامه داد: کشورهایی که در دوره قبلی توسعه عقب ماندند امروز سرمایه گذاری عظیمی در حوزه دیجیتال داشته اند و اگر نتوانیم با فناوری های روز حرکت کنیم قطعا این بار از جهان به شدت عقب خواهیم ماند.

    وی با اشاره به اینکه ورود به حوزه دیجیتال فرصتی طلایی برای کشور ماست، تصریح کرد: باید در این مسیر به سرعت هم سرمایه گذاری کرد و هم به سمت اقتصاد دیجیتال و اقتصاد پلتفرمی حرکت کرد و از این پس قاعده گذاری در صنعت بیمه نیز در این محور خواهد بود.

    ابلاغ 150 طرح به زیر مجموعه های وزارت اقتصاد

    وزیر اقتصاد با اشاره به اقدامات موثر در حوزه فناوری های اطلاعات در صنعت بیمه کشور گفت: حرکت روبه جلویی در این زمینه داشته ایم در وزارت اقتصاد نیز در هفته های اخیر 150 طرح به مجموعه های وزارت اقتصاد ابلاغ شده است تا این برنامه های تصویر کلی از اقتصاد کلان را دربرداشته باشد.

    وی ادامه داد: در حوزه بیمه نیز طرح های مختلفی برنامه ریزی شده است تا سیاست های کلی مجموعه ای بیمه ای کشور در سال های پیش رو تبیین شود.

    مدنی زاده، با ضریب و نفوذ بیمه اشاره کرد و گفت: میانگین ضریب نفوذ بیمه در دنیا 7.4 درصد از تولید ناخالص است، در کشورهای توسعه یافته بیش از 10 درصد و در کشورهای در حال توسعه 2 تا 4 درصد و در ایران 2.4 درصد است.

    وی عنوان کرد: این رقم بسیار پایین است و فاصله ما با کشورهای توسعه یافته بیشتر خواهد شد مطالعات بین المللی نشان می دهد هر درصد ضریب نفوذ بیمه با رشد اقتصادی تاثیر گذار است.

    وزیر اقتصاد، با بیان اینکه اولویت ما در حوزه بیمه افزایش ضریب نفوذ است گفت: این افزایش ضریب نفوذ یکی از مصداق های برقراری عدالت اجتماعی در کشور است و تنها برای بنگاه های اقتصادی و یک منطقه خاص نیست بلکه دسترسی عموم مردم به بیمه افزایش می یابد.

    وی ابراز داشت: دسترسی تمام مردم به بیمه درمانی و تکمیلی را دنبال می کنیم که با عبور از روش های سنتی است و با تعهدات پرداختی در آینده باشد همچنین در حوزه بیمه آتش سوزی، جنگ و سایر موارد نیز برنامه ریزی شده است.

    مدنی زاده با اشاره به اینکه یکی دیگر از محورهای بیمه، بحث سرآمد است گفت: دارایی و پرتفوی بیمه ها مشکلی برای بانک ها ایجاد نکند، از سال 1392 به بعد در سیستم بانکی به خاطر نبود نظارت های قوی، بحران های اقتصادی و بانکی را برای کشور رقم زد که اکنون ناترازی های بانکی به مساله ملی تبدیل شده است.

    وی اضافه کرد: بعد از ابلاغ قانون بانک مرکزی، اقدامات موثری در حوزه بانک ها صورت گرفت و دولت به دنبال برگرداندن سلامت در بانک هاست از این رو باید بیمه مرکزی نظارت های قابل توجهی داشت و سلامت بیمه ای را مراقبت و برخط کند تا مشکلی که در سیستم بانکی ایجاد شد در حوزه بیمه اتفاق نیافتد.

    تحول دیجیتال در صنعت بیمه کشور

    وزیر اقتصاد، به حوزه فناوری های دیجیتال در بیمه مرکزی تاکید کرد و گفت: باید به صورت برخط از وضعیت تمام شرکت های بیمه و نمایندگی ها آگاه باشد. اینگونه نباشد که اتفاق ها در جامعه بیافتد و سیستم به صورت پشینی در جریان قرار بگیرد.

    وی خاطر نشان کرد: همچنین نقش تصدی گری در حاکمیت باید کنار گذاشته شود و به نقش تنظیم گری توجه کند.

    مدنی زاده با اشاره به تحول دیجیتال در صنعت بیمه گفت: چاره ای نداریم که به سمت هوشمندسازی و توسعه اقتصاد دیجیتال برویم، بسیاری از کشورها که در انقلاب صنعتی سوم عقب مانده اند به دنبال حرکت به سمت انقلاب صنعتی چهارم هستند.

    وی بیان داشت: اگر دیر حرکت کنیم در 10 سال آینده فاصله زیادی با تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال پیدا خواهیم کرد در همین راستا وزارت اقتصاد به دنبال ایجاد تحول در کل صنعت بیمه است و این موضوع را از بیمه مرکزی و بیمه ایران پیگیری می کنیم.

    وزیر اقتصاد بر سرمایه گذاری در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: صنعت بیمه در کنار سایر نهادها نقش قابل توجهی در سرمایه گذاری های بلند مدت دارد ما در گذشته دستورکاری برای نحوه سرمایه گذاری دارایی ها نداشته ایم.
    وی ابراز کرد: محورهای اولویت دار سرمایه گذاری را پایش کردیم به همین ترتیب برای مجموعه های بیمه ای کشور نیز در حال شناسایی اولویت ها هستیم و به زودی اعلام خواهیم کرد.

     

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو