عصر بازار

فعالیت صندوق‌های ارزی با سود ارزی ١٢ درصدی

ارز ایرانیان خارج از کشور پذیرفته می‌شود

عصر اعتبار- وزیر اقتصاد جزییات عملکرد صندوق‌های ارزی را اعلام کرد.

ارز ایرانیان خارج از کشور پذیرفته می‌شود
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایلنا، علی مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد درباره جزییات صندوق‌های ارزی و اثر آن بر اقتصاد کشور اظهار داشت: موضوع راه اندازی و فعالیت سه صندوق ارزی را ارایه داده‌ایم و با تصویب مجوز فعالیت آن‌ها از سوی بانک مرکزی آغاز به کار می‌کنند.

    وی با تاکید بر اینکه این صندوق‌های ارزی به تمام مردم خدمات ارایه می‌دهند، ادامه داد: مردم ارزهای خود را در این صندوق نگهداری و سپرده‌گذاری می‌کنند و  بابت آن سود ارزی دریافت خواهند کرد. 

    وزیر اقتصاد گفت: کارکرد این صندوق‌ها شبیه صندوق‌های با درآمد ثابت است و مردم هر میزان ارز  خود را می‌توانند وارد این صندوق‌ها کنند.

    مدنی‌زاده درباره میزان سود صندوق‌های ارزی افزود: سود آن هم شبیه به صندوق‌های با درآمد ثابت خواهد بود و احتمالا سود بین ٨ تا ١٢ درصد خواهد باشد و نکته مهم این است که سود ارزی خواهد بود.

    وی با تاکید بر اینکه ایرانی‌های مقیم خارج از کشور هم می‌توانند در این صندوق‌های ارزی مشارکت داشته باشند و ارز خود را وارد این صندوق‌ها کنند، اظهار داشت: منعی برای سرمایه‌گذاری ایرانی‌های خارج از کشور در این صندوق‌ها وجود ندارد و پیش بینی می‌کنیم با توجه به سود این صندوق‌ها، استقبال خوبی از سوی مردم صورت گیرد.

     

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۳ سال پیش
        آرشیو