آیفکس ۱۱ پله صعود کرد

عصر اعتبار- در آخرین روز کاری هفته شاخص فرابورس با رشد ۱۱ واحدی مواجه شد و در ارتفاع ۱,۵۸۰ واحد ایستاد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از عصر بازار ، در پایان معاملات روز جاری آیفکس با بیشترین تاثیر از رشد نمادهای مارون، شراز، دماوند، هرمز و شاوان با صعود ۱۱واحدی روبرو شد.
از میان نمادهای پربادید چکاپا با رشد مثبت کامل و صف خرید خودنمایی می کرد مابقی شامل حریل، شاوان، ریشمگ، سمگا، شغدیر و ذوب متعادل بودند.
ارزش معاملات امروز فرابورس ۴۵۹ میلیارد تومان بود که این رقم نتجه جایه جایی بیش از ۹۸۰ میلیون برگه سهم و حق تقدم در بیش از ۹۸ هزار نوبت معاملاتی بود.
در جریان داد وستدهای روز جاری نمادهای غگلپا، بساما، تلیسه، شراز، بهپاک، کشرق و کیمیا با بیشترین رشد قیمت پایانی صدرنشین بودند.
در طرف مقابل نمادهای حخزر، ثالوند، پخش، وسبحان و اعتلا با ثبت بیشترین کاهش قیمت پایانی در انتهای جدول معاملات نشستند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.