دادستان ارومیه:

یکی از معاونین گمرک بازرگان بازداشت شد

عصر اعتبار- - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی گفت: یکی از معاونین گمرک بازرگان به اتهام معاونت در قاچاق سازمان یافته بازداشت شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از میزان، مصطفی حبیبی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی با اعلام بازداشت یکی از معاونین گمرک بازرگان گفت: اتهام وی معاونت در ورود قاچاق سازمان یافته در گمرک است و در حال حاضر در بازداشت موقت قرار دارد.

وی افزود: این فرد در ارتباط با قاچاق سازمان یافته تحت تعقیب قرار گرفته است.

حبیبی ادامه داد: به همراه معاون گمرک بازرگان، فرد دیگری نیز بازداشت شده که در یکی از سازمان‌ها مسئولیت دارد و پرونده برای تکمیل تحقیقات در حال بررسی است.

گذرگاه مرزی بازرگان از مهمترین نقاط گمرک در ایران می‌باشد و در فاصلهٔ یک کیلومتری شهر بازرگان واقع در شهرستان ماکو در استان آذربایجان غربی قرار دارد؛ این گمرک در سال ۱۳۰۵ ساخته شده و تنها مرز ۲۴ ساعته و بین‌المللی مابین ایران و ترکیه است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.