آیا جهیزیه به مرد هم تعلق می‌گیرد؟

عصر اعتبار- هنگام عقد ازدواج برای شروع زندگی و مطابق با عرف ابتدای ازدواج زوجه باید جهزیه خود را به خانه همسرش بیاورد، اما همین جهیزیه دارای نکاتی است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از باشگاه خبرنگاران، جهیزیه حسب عادت و آداب و رسوم به منزل شوهر برده می‌شود و تماماً متعلق به زن است و مرد حق هیچ گونه دخل و تصرف یا تبدیل اثاثیه را ندارد.

اما مطابق با عرف مرد فقط می‌تواند در حد عرف معمول و رایج از وسایل استفاده کند، زیرا طبق ماده ۱۱۱۸ قانون مدنی، استقلال مالی زن به رسمیت شناخته شده و جهیزیه جزو اموال زن است و زن اختیار دارد که با جهیزیه خود هر کاری را که میخواهد انجام دهد.

البته در جایی که مرد جهیزیه را آورده باشد در اینصورت موضوع تغیر می‌کند و مرد صاحب جهیزیه خواهد بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.