اجرای سامانه مکانیزه توزیع سود و منافع در صندوق‌های سرمایه‌گذاری

عصر اعتبار- مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود.

وی افزود: قبلاً این فرایند به صورت دستی انجام می‌شد، اما همکاران ما با افتتاح سامانه پرداخت سود برای صندوق‌ها، امکان انجام این فرایند به صورت کاملاً مکانیزه و دیجیتال را فراهم کردند.

باغستانی ادامه داد: با این سامانه، پرداخت سود به دارندگان و مالکان واحد‌های صندوق به‌طور مستقیم و بدون نیاز به روش‌های سنتی انجام می‌شود.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.