عصر بازار

پرداخت سالانه ۵۰ هزار خسارت دیه کامل توسط بیمه‌ها

عصر اعتبار- آسوده با انتقاد از عوارض بالای تحمیلی به شرکت‌های بیمه، گفت: این عوارض قیمت تمام شده بیمه نامه را برای مشتریان ۵۰ درصد افزایش داده و این برای مردم سنگین است.

پرداخت سالانه ۵۰ هزار خسارت دیه کامل توسط بیمه‌ها
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار»، مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان از پرداخت 40 تا 50 هزار خسارت دیه کامل در هر سال از سوی شرکت‌های بیمه خبر داد و گفت: ایران کشوری است که از لحاظ آمار تصادفات، جزو کشورهای دارای رتبه بالا است.
    به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه، محمد آسوده همچنین با انتقاد از عوارض بالای تحمیلی به شرکت‌های بیمه، افزود: این عوارض قیمت تمام شده بیمه نامه را برای مشتریان، 50 درصد افزایش داده و این برای مردم سنگین است.

    پیشنهاد حذف عوارض برای خودروهای معمولی
    وی ضمن ارائه پیشنهاد حذف عوارض برای خودروهای معمولی در بخش شخص ثالث، اظهار داشت: این سوال ایجاد می شود که آیا بیمه ثالث اجتماعی است یا بازرگانی که در این خصوص باید گفت شرایط دوگانه‌ای حاکم است و می‌توان گفت بیمه ثالث هم اجتماعی هست، هم اجتماعی نیست.
    آسوده ادامه داد: بیمه ثالث از این بابت که شرکت‌های بیمه موظفند کلیه پوشش‌ها را ارائه بدهند و استثنا نداشته باشند، اجتماعی است به خصوص در قانون جدید که حتی مقصر حادثه را هم پوشش می‌دهد اما از سویی به لحاظ تعیین نرخ حق بیمه می‌‍توان گفت نگاه اجتماعی حاکم نیست زیرا به لحاظ اصولی بیمه‌ای اجتماعی است که میزانی از حق بیمه را دولت متقبل شود این در حالی است که در قانون ثالث اینگونه نیست.
    وی اضافه کرد: در این اینجا تعارضی ایجاد می‌گردد مبنی بر اینکه اگر بیمه ثالث اجتماعی است پس چرا سالانه عوارض قابل توجهی علاوه بر مالیات بر ارش افزوده به آن اضافه می‌شود که این امر به نوعی با کارکرد آن تناقض دارد.

    تا سال 82 فقط نگاه دولتی بر صنعت بیمه حاکم بود
    مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان با اشاره به مشکلات عدیده شرکت‌های بیمه و بیان اینکه دولت‌ها صنعت بیمه را جدی نگرفته‌اند، گفت: ریشه این مشکلات این است که تا سال 82 فقط نگاه دولتی بر صنعت بیمه حاکم بوده است که این نگاه، مدیران را به گونه‌ای دیگر تربیت می‌کند نه بر مبنای سیاست بنگاه داری، حاکمیت شرکتی، سوددهی و کاهش هزینه‌ها.
    وی به تخصص گرایی در انتخاب مدیران بیمه اشاره کرد و با ابراز خرسندی از افزایش نیروهای جوان در صنعت بیمه، گفت: به نظر من میانگین سنی مدیران بیمه‌ای کاهش یافته و در بدنه و مدیران میانی شرکت‌ها نیز حضور نیروهای جوان کاملا مشهود است.

    بیش از این به شرکت اتکایی نیاز نیست
    آسوده در خصوص انحصار در بازار اتکایی کشور و ضرورت افزایش تعداد این شرکت‌ها بیان کرد: که اگر با اروپا و منطقه ارتباط اتکایی برقرار شود، کشور بیش از این به شرکت اتکایی نیاز نخواهد داشت وی با اشاره به اینکه در ترکیه نیز فقط یک شرکت اتکایی وجود دارد، افزود: نیازی به افزایش این شرکت‌ها نداریم و اگر با اروپا و منطقه ارتباط اتکایی برقرار شود، کشور بیش از این به شرکت اتکایی نیاز نخواهد داشت.
    مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان با بیان این‌که ریسک‌ها باید به خارج از کشور واگذار شود، ادامه داد: ترکیه در تولید میزان حق بیمه کمتر از ایران نیست اما یک شرکت بیمه اتکایی دارد و از آنجا که به لحاظ مکانیزم بیمه‌گری نگهداری ریسک‌ها در داخل منطقی نیست، بنابراین باید با اروپا و منطقه ارتباطات اتکایی به مرور برقرار شود که در پی گشایش در این ارتباطات به اعتقاد من دیگر نیازی به شرکت اتکایی بیشتر نداریم.
    وی نسبت به نگهداری تمام ریسک‌ها در داخل کشور هشدار داد: تجربه نشان داده نگهداری همه ریسک‌ها در داخل خطرناک است دراین راستا نگهداری ریسک در داخل باید نظام مند شود اگر چه که باید این تسلط را داشته باشیم که بیمه را از دنیا گران نخریم.
    به گفته آسوده، باید مطالعه و دقت کافی در خصوص بازار اتکایی جهانی داشته باشیم و میزان خسارات و حق بیمه‌ها را رصد کنیم و در صورتیکه می خواهیم ریسکی را به خارج منتقل کنیم متضرر نشویم.

    در پی ایجاد ارتباط با کارگزاران بین‌المللی هستیم
    وی درخصوص مدیریت ریسک در شرکت متبوع خود گفت: اگر چه این شرکت در تمامی ریسک‌های بزرگ کشور شراکت دارد ولی در جذب پورتفوی حریص نبوده و هر ریسکی را نپذیرفته است. در این راستا ما نیز در پی ایجاد ارتباط با کارگزارهای بزرگ هستیم اما ارتباط با بازارهای بین المللی نیاز به رنکینگ دارد و این مهم تلاش و زمان می‌برد.
    آسوده ادامه داد: از لحاظ سوددهی و حجم حق بیمه، آن‌چه که برای بازار داخلی پیش بینی شده، محقق شده است ولی در بخش قبولی اتکایی از خارج از کشور، به دلیل همزمانی با تحریم‌ها در بخش بانک و بیمه، کاری از خارج کشور قبول نکردیم.

    افزایش 31 درصدی سرمایه
    مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان با اشاره به تامین 100 درصد سرمایه اولیه در چهار سال اول، از افزایش 31 درصدی سرمایه و رسیدن آن به 201 میلیارد تومان خبر داد و تاکید کرد: قبل از پایان سال جاری هم حدود 50 میلیارد تومان از محل سود سهامداران و اندوخته سرمایه‌ای، به سرمایه این شرکت افزوده خواهد شد.
    به گفته وی، با توجه به پیشنهاد بیمه مرکزی در خصوص تجدید نظر در سرمایه شرکت‌های بیمه که در آن سرمایه بیمه‌های اتکایی 250 میلیاردتومان عنوان شده است، در این مقطع نیاز به افزایش سرمایه بیشتر نیست و پس از رسیدن سرمایه بیمه اتکایی ایرانیان به 250 میلیارد تومان، چنانچه برای فعالیت‌های بین المللی نیاز به افزایش سرمایه دیگری باشد، موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.
    آسوده با بیان این نکته که بیمه اتکایی ایرانیان، یک شرکت بیمه اتکایی سراسری است که به تازگی هم وارد فرابورس شده است، اظهار داشت: این شرکت از ابتدای کار تاکنون، موفق عمل کرده و منطبق بر برنامه پنج ساله خود به پیش رفته است. وی با اشاره به این نکته که سهم این شرکت در خسارت آتش سوزی پالایشگاه بوعلی سینا تنها 3٫5 درصد است، افزود: این خسارت بزرگ ترین خسارت تاریخ صنعت بیمه کشور است.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۰
        • بازار امروز ۳۸۸
        • ۱۵
        • اعتبار امروز
        • شماره ۸ اعتبار امروز
        • شماره ۷ اعتبار امروز
        • شماره ۶ اعتبار امروز
        • شماره پنجم
        آخرین بروزرسانی ۵ ماه پیش
        آرشیو