عصر بازار

با اطلاعیه سپرده‌گذاری مرکزی؛

فرصت دوباره برای جاماندگان سود سهام عدالت فراهم شد + لینک ثبت‌نام

عصر اعتبار- شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: جاماندگان از دریافت سود سهام عدالت با ثبت‌نام در سامانه سجام تا روز ۲۲ دی ماه جاری در فهرست دریافت سود سهام عدالت قرار می‌گیرند.

فرصت دوباره برای جاماندگان سود سهام عدالت فراهم شد + لینک ثبت‌نام
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از ایرنا، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند می‌توانند تا روز دوشنبه 22 دی ماه جاری با ثبت‌نام در سامانه جامع اطلاعات مشتریان به آدرس Sejam.ir و یا اصلاح شماره شبای معتبر خود در این سایت در فرآیند دریافت سود قرار بگیرند.

    مهم‌ترین دلایل واریز نشدن سود

    لازم به ذکر است شماره شبای نامعتبر، مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از جمله مهم‌ترین دلایل واریز نشدن سود سهام عدالت است که باعث شده تا برخی سهام‌داران سود خود را دریافت کنند.

    کجا مراجعه کنیم؟

    تمام سهام‌داران عدالت می‌توانند با مراجعه به سامانه سجام از وجود شماره شبا معتبر خود نزد شرکت سپرده‌گذاری مرکزی مطمئن شوند.

    به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام ولی اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، بخش اول سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال مالی 1403 شرکت‌های سرمایه‌پذیر به همراه باقی‌مانده سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال مالی 1402 و عواید حاصل از آن‌ها به حساب دارندگان سهام عدالت واریز خواهد شد. زمان واریز این سودها همزمان با عید مبعث خواهد بود.