عصر بازار

اقتصاد انگلیس ۶.۳ میلیارد دلار از همه‌گیری کرونا آسیب می‌بیند

عصر اعتبار- قرنطینه مردم طبق اعلان نرم افزار سرویس سلامت همگانی انگلیس زنجیده‌های عرضه را مختل کرده و ۶.۳ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور آسیب می‌رساند.

اقتصاد انگلیس ۶.۳ میلیارد دلار از همه‌گیری کرونا آسیب می‌بیند
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از تسنیم،  اطلاعات مرکز تحقیقات اقتصادی و تجاری انگلیس نشان می‌دهد اگر قوانین قرنطینه فردی طبق نرم افزار سرویس سلامت همگانی (NHS) انگلیس برداشته نشوند، اقتصاد این کشور بیش از 4.6 میلیارد پوند (6.3 میلیارد دلار) از همه گیری کرونا آسیب خواهد دید.

    از نوزدهم جولای یعنی روز آزادی کرونا در انگلیس، افزایش موارد ابتلا به این ویروس نشان می دهد تعداد روزافزونی از مردم با توجه به این نرم افزار باید قرنطینه شوند که باعث ایجاد اختلال در زنجیره‌های عرضه خواهد شد. آمار منتشر شده توسط سرویس سلامت همگانی انگلیس از هشتم تا چهاردهم جولای نشان می‌دهد 607486 بیمار مبتلا به کووید 19 باید قرنطینه شوند.

    مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا طی چهارماهه نخست سال جاری در بخش کانتینری 6,66 میلیون تن، فله خشک 13.69 میلیون تن، فله مایع 1.47 میلیون تن، جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) 6.89 میلیون تن و مواد نفتی 17.46 میلیون تن بوده که این امر رشد 9.8 درصدی را ثبت کرده است.

    وی در رابطه با میزان عملیات تخلیه و بارگیری کالا طی چهارماهه نخست سال گذشته در بخش‌های مختلف، خاطرنشان کرد: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بخش کانتینری 7,1 میلیون تن، فله خشک 14.18 میلیون تن، فله مایع 1.05 میلیون تن، جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) 5.5 میلیون تن و مواد نفتی 14.23 میلیون تن بوده است.

    بهزادیان افزود: میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بخش فله مایع در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 39,8 درصدی، در بخش جنرال کارگو (کالاهای عمومی و متفرقه) رشد 25.3 درصدی و در بخش مواد نفتی رشد 22.7 درصدی را تجربه می‌کند.

    دولت انگلیس باید بازبینی این نرم‌افزار را تسریع کند چون معافیت‌های معرفی شده برای کارگران بخش‌های اصلی، هزینه کلی را تنها 300 میلیون پوند طی این دوره پایین می‌آورد ولی می‌توان این قوانین را برای کسانی که دومین دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند برداشت.

    اقتصاد انگلیس نشانه هایی از رکود را در جولای داشته است. نگرانی در مورد برداشته شدن محدودیت های کرونایی و افزایش موارد ابتلا، تعداد نیروی کار در این کشور را پایین آورده است. شاخص مدیران خرید در انگلیس به طرز غیرمنتظره‌ای به پایین ترین رقم از ماه مارس رسیده است.

    در این بین شهردار لندن از دولت خواسته قوانین قرنطینه را برای افراد واکسینه شده که با مبتلایان به این ویروس در ارتباط بوده‌اند بردارد. پایتخت انگلیس با مشکلات عمده ای مواجه شده است.

    سیاستمداران و دانشمندان حالا نگرانند مردم این نرم‌افزار رسمی را از گوشی‌های همراه خود حذف یا آن را خاموش کنند تا مجبور به قرنطینه فردی نشوند.

    برچسب ها
    پورسعید خلیلی